Nyheter

S – kullen går mot 11 veckor, nya bilder kommer snart! Tjejerna är väldigt busiga och Simon har hämtat upp sig och leker väldigt mycket med sin storebror Rex som blivit 12 veckor nu.

Nya bilder på alla kommer i slutet av veckan.

Det har varit och är mycket varmt, så alla katterna har faktiskt fått vara ute i rastgården på eftermiddagarna/kvällarna, det svalkar skönt där. Alla kattungarna älskar att vara ute, så en rastgård är något som jag verkligen kan rekommendera alla! Jag köpte min på kentaurens design, den var i färdiga sektioner och mycket lätt att sätta upp, jag har halvtak/överklättrings-skydd och stålförstärkt balkong-nät över min.

Jag har ju inte min i anslutning till huset, så jag har även ett isolerat katt-hus där de kan söka skydd om de vill.

T – kullen växer och har öppnat ögonen, de är otroligt fina alla 3 och nya bilder kommer snart på dem också.

Wolverine har blivit pappa till 5 jättefina kattungar hos S*Fridala´s uppfödning nu också.

Ha det gott i värmen!

/Anna och katterna

Kategoriserat under: Katteriet
Postad Thursday, 2 June @ 11:37 Kommentarer (0)


Lämna en kommentar

 

 

 

 

 


Obs! Vill du också ha en liten bild sidan om ditt gästboksinlägg?
Registrera din mail på http://gravatar.com! Riktigt busenkelt!