Händelserikt!!!

Jag har sett fel!!!!
Florida är inte alls en hona utan en hane, det upptäckte veterinären när de fick sin första vaccination.
Detta är 2:a gången jag sett fel på 13 år! Så statistiken är väldigt god, men ändå :-)

Och jag tyckte att Loreen fått väldigt svullen mage, blev bekymrad och åkte till veterinären som ultraljudade och hittade minst 4 nästan fullgångna kattungar, det visade sig att min nya avelshane Njord parat henne vid 6 månaders ålder. Trodde inte ens det var möjligt, men glad blev jag att hon är dräktig!
Så nu väntar vi smått i Mars :-)

Kategoriserat under: Katteriet
Postad Tuesday, 26 February @ 13:36 Kommentarer (0)


Lämna en kommentar

 

 

 

 

 


Obs! Vill du också ha en liten bild sidan om ditt gästboksinlägg?
Registrera din mail på http://gravatar.com! Riktigt busenkelt!